Dinsdag, 07 Februari 2023

WELKOM

Welkom op de site van Handelsvereniging Fortuna Noordhorn!

Noordhorn is een gezellig dorp, gelegen ten westen van de stad Groningen aan de provinciale weg N355. Ons dorp Noordhorn ligt op een aantrekkelijke 10 minuten rijden van de stad Groningen, ver genoeg weg om de plattelandsrust te ervaren, maar ook weer dicht genoeg bij de stad voor de voordelen.

Noordhorn is ook aantrekkelijk door de leefbaarheid, mede gerealiseerd door de vereniging van Dorpsbelangen, een actieve groep inwoners, die het dorp leefbaar en levendig houdt en die jaarlijks diverse activiteiten organiseren voor jong en oud.

Extra aantrekkelijk is het dorp door een grote groep van meer dan 30 betrouwbare plattelandsondernemers die verenigd zijn in Handelsvereniging Fortuna, die allen dagelijks in de weer zijn om hun klanten op een zo goede mogelijk manier van dienst te zijn.

Via de ledenlijst op deze site kunt u rechtstreeks doorlinken naar de ondernemers om zo contact te zoeken, ook is er een compleet adressen en telnr bestand aanwezig.

Wij hopen dat deze site voor u een stimulans is om nader met Noordhorn en zijn ondernemers kennis te maken. Hierbij heten wij u alvast

Welkom in Noordhorn!

namens het bestuur
Koos Mebius (oud voorzitter)


 

 

powered by cmsimple.dk
Hosted by BrinkhostDotCom | Original template by cmsimple-styles.com