Nieuwe artikelen, opslaan en afdrukken toegevoegd

Geschiedenis van Noordhorn GroningenDe afgelopen dagen is er hard gewerkt aan het verder uitbreiden en verbeteren van de artikelen op de website.

In het overzicht ‘Geschiedenis van Noordhorn‘ zie je nu een aantal nieuwe artikelen.

Ook is er een ‘Media gallerij‘ toegevoegd. Daarin vind je de meeste afbeeldingen en foto’s terug die zijn gebruikt in de website.

Staat er achter een artikel (stub) dan is de inhoud nog niet volledig en/of is het artikel nog niet aangemaakt.

Opslaan en afdrukken

Een website is niet ‘voor eeuwig’. Hoewel ik hoop dat het nog lang zal duren, is er in de toekomst een dag dat deze website offline gaat – bijvoorbeeld omdat ik te oud wordt om het nog langer te onderhouden of om andere redenen.

Vind je de informatie in een artikel nuttig of belangrijk, wil je het bewaren op je computer? Afdrukken om offline te kunnen lezen of aan iemand anders te geven? Versturen per email? Daarvoor zijn nu onderaan de artikelen drie extra knoppen beschikbaar!

Via een webbrowser kun je artikelen van een website vaak afdrukken. Om het afdrukken echter eenvoudiger te maken zijn er vanaf nu ook knoppen beschikbaar hiervoor die je ook de nodige controle geven over de lay-out zoals de lettergrootte en het formaat van de afbeeldingen.

De knoppen vind je onder elke pagina/artikel terug. Op mobiele apparaten (m.n. telefoons) zijn de knoppen niet beschikbaar.

Logo website

Tot slot is er deze week een ‘logo’ voor de website gemaakt. Een molen, die natuurlijk naar Molen Fortuna verwijst, die, samen met de Kerk van Noordhorn de skyline van ons dorp domineert.

logo icon geschiedenis van noordhorn

Het logo wordt voornamelijk gebruikt als ‘icon’ voor webbrowsers die dat ondersteunen. Er is gekozen voor de molen omdat de keuze voor een kerktoren de indruk zou kunnen wekken dat het om een kerkelijke of christelijke website zou gaan. En dat is niet het geval. De molen is algemener van aard.

Print Friendly, PDF & Email